lunes, 20 de abril de 2009

TURISME DE QUALITAT A CALAFELL


Aquest es el turisme que té Calafell i aquest es el turisme que tindrà, per molta regulació que faci l’excel·lentissim Ajuntament de Calafell o plà d'exel·lencia, als comerciants Calafellencs ens han privat d’ocupar la via publica, amb un "decretazo" inclòs, sense pensar que hi teníem unes previsions fetes de cara a l’estiu i com es pot veure en la foto, l’home de les caricatures te permís per posar la seva paradeta davant mateix... ¿nosaltres Calafellencs de tota la vida no hi podem? ¿també te’n permís aquets altres? TOP MANTA, VENEDORS DE FALSIFICACIONS, .... on esta la Policia? o els UPA? estaran cansada de tant córrer per la platja... i el Sr.Alcalde en el Ra... siusplou, entreu en rao.

Patirem per culpa de no tenir ni la mínima delicadesa de dialogar? Aquest es l’ajuntament que voleu per Calafell? Personalment... molta gent se’n recordarà en les properes eleccions i qui no ho faci, ja procurarem que se’n recordin... o voleu això?
MIREU LA FOTO MIREU... CALAFELL TURISME DE QUALITAT. EL MEU PLA ES CALAFELL ... NO MANHATTAN, NI ANDORRA, NI CANNES... QUE TORNI CALAFELL.

1 comentario:

  1. Us hem enllaçat des de EL BLOG DE SEGUR DE CALAFELL donant suport a la vostra web, per fer que tingui el màxim ressò possible.
    http://segurdecalafell.blogspot.com/2009/04/comerciants-calafellencs.html

    Si necessiteu qualsevol col.laboració o suport de l'equip que fem el blog de Segur, només cal que ens ho feu saber.

    Una petició, si agafeu alguna imatge del nostre fitxer d'imatges a google- com la que tanca aquest article- no cal que citeu la procedència (és creative commons i s'hauria de fer) però al menys avisseu-nos.

    ResponderEliminar