miércoles, 8 de abril de 2009

L'ANUNCI PUBLICAT EN LA WWW DE L'AJUTAMENT


CALAFELL INSTA ELS COMERÇOS A ‘NETEJAR’ LA VIA PÚBLICA DE MERCADERIES, PRESTATGES I ELEMENTS PROMOCIONALS
17/02/2009
L’Ajuntament de Calafell ha requerit els establiments comercials ubicats a l’illa de vianants del nucli de la Platja a treure de la via pública les seves mercaderies, prestatges, aparells de venda automàtica i altres elements comercials i promocionals. La mesura, en aplicació de la normativa vigent, que només autoritza la instal·lació de terrasses del sector de la restauració,(mira la foto, per aqui no passa ni una mosca) vol aconseguir una imatge de qualitat i una plena accessibilitat a un dels principals indrets turístics de tot el municipi.(mira la foto, top manta a tope)Des del passat 1 de febrer no està autoritzada la instal·lació d’aquests elements. La normativa vigent determina que l’única excepció la constitueix l’ocupació amb taules i cadires dels negocis d’hosteleria, sempre dins dels límits i horaris establerts. També s’exceptuen aquells casos especials i actes puntuals que es puguin autoritzar. El tinent d’alcalde de Comerç i Innovació, Carles Rion, destaca que “un dels grans atractius de Calafell és la zona de platges i les zones comercials adjacents, però l’ocupació indiscriminada d’aquests espais que s’havia produït en els darrers temps en donava una imatge negativa”. De la seva banda, el tinent d’alcalde de Turisme, Àngel Verge, afegeix que “aquesta situació dificultava el gaudi de la zona de vianants per part dels visitants, però també per part dels residents al municipi”. Verge diu també que “si aspirem a assolir un turisme de qualitat, cal que la nostra oferta també també ho sigui, que els carrers tinguin accessibilitat, sense obstacles,(qui no sha fet mal amb les pilones?) que estiguin nets...”(pero de nou de la nit a una de la matinada tots els carrers plens d'escombreries).El regidor de Comerç, a més, ha indicat que “l’Ajuntament està fent i farà importantíssimes inversions (cero patatero) en la millora de l’espai urbà, amb una incidència molt directa en la promoció de l’activitat econòmica, i el comerç no en pot quedar al marge, perquè no tindria sentit. I com que cal aquesta col·laboració, valorem amb nota alta la bona resposta a la mesura que estem aplicant ara”. L’equip de govern municipal creu, finalment, que aquesta mesura, juntament amb altres que s’aniran prenent, permetrà una millora que repercutirà positivament en el prestigi de Calafell (Las Palmeras de segur, el super pont de Calatraba, El port Olimpic, el senyor Parera ... )com a destinació turística “i lògicament en tots els sectors que de forma directa o indirecta treballen en la indústria turística”, conclou Àngel Verge. (¿qui ha escrit això? ¿un carrec de confiança?)

OPINIÓ:

A Calafell el que necessitem, son persones que no parlin tant, que actuin més i que facin coses objectives, amb cara i ulls, transparents, que pensin en les necessitats dels ciutadans, que lluitin per un Calafell de futur, no per una Freakytown.
El motor de Calafell de tota la vida ha estat la il·lusió de poder viure en un Municipi coherent, amb la gent del poble de tota la vida, amb les tradicions de la gent gran, amb les il·lusions de la gent jove, amb les nostres pròpies propostes, no la dels Space-persons.

¿Que volem un Calafell apagat i gris o un Calafell amb aquell color del turisme al carrers? El decretazo farà un mal en cadena que tindrà repercussions en curt termini.

NO ENS PODEM DEIXAR MANIPULAR

Les coses clares: top manta, escombraries als carrers, delinqüència, sous elevats del consistori, ja no tenim un comerç de referència al Baix Penedès, molt parlar poc fer, zero en ajudes, ara que més ho necessitem ens danyen l’economia, començen pel comerç i els demes que? decretazos ...

No hay comentarios:

Publicar un comentario