lunes, 6 de abril de 2009

LA LLEI DEL QUE MÉS COBRA

Vist l’actuació del equip de l’ajuntament de Calafell de cara a l’ajuda als petits comerciants Calafellencs, ens veiem obligats o fer una nova força de comunicació entre comerciants i empresaris, que som els que paguem les factures a final de mes per subsistir en el nostre municipi i donar feina al nostres treballadors, alguns de nosaltres portem tota la vida de cara al públic, oferint un servei tot l’any, creant un ambient de vida activa a Calafell, i es la nostra sorpresa que a de més de tenir un consistori amb els sous mes elevats de tota Catalunya, no es preocupen de nosaltres, els donem de menjar i paguem les seves factures i a sobre marxen d’aquí per comprar en altres botigues. (sempre hi ha alguna excepció)
Recentment algun il·luminat de l’ajuntament a tingut la gran idea de retirar-nos dràsticament el permís de poder treure coses al carrer, ¿creu algú que ens afavoreix en imatge? ¿creu algú que han fet alguna cosa amb cara i ulls en el que porten de mandat? ¿Creu algú que estan preparats? ¿creu algú que ens mereixem tot això desprès d’aguantar les nostres botigues un dimecres del mes d’octubre oberts? ¿Votareu un altre cop a aquts poca soltes? Hi ha tantes preguntes que ens podríem fer que no acabaríem, busquem solucions no problemes, però si volen problemes, els tindran.
Podríem parlar de tantes coses que no acabaríem mai, des de aquí agrair aquelles persones que donen la cara, d’una vegada per totes.
Us deixo amb una foto d’ahir dia 5 d’abril diumenge de rams on la policia Municipal es va dedicar a posar multes per la nova ordenança.
Si esteu interessats en col·laborar poseu-se amb contacte amb comerciantscalafellencs@gmail.com, estem treballant per fer una associació alternativa, gracies a tots un cop més.

1 comentario:

  1. Hola amics,
    el que està fent el senyor Sanchez, amb el permís del seu equip de govern, és vergonyós.
    A on arribarem en busca de la seva famosa
    excel-lència? El pitjor de tot és que s´ho creuen... que és un bé pel comerç i pel poble!!!
    Quins seràn els pròxims en patir les seves "visions"?
    Som-hi nois!!!

    ResponderEliminar