miércoles, 8 de abril de 2009

El Home o la Dona del Sac... al ladron!!!


Recentment i amb el tema aquest que surt per tot arreu, que no el vull ni anomenar “la cr...”, estem tenint més robatoris en els nostres negocies, els cacos se les saben totes i es un moment de estar molt atent, però sense deixar d’atendre correctament als possibles clients, aquells clients que venen amb la intenció de comprar i ho paguen per culpa d’altres. Molts de nosaltres hem gastat quantitats elevades en sistemes antirobatori i amb això ens hem despreocupat més de vigilar i més de vendre, però hem de saber que alguns personatges se les saben totes i porten bosses forades amb alumini per salvar les barreres electromagnètiques dels nostres establiments, no us confieu de ningú i si cal demanar que ens ensenyin la bossa, estem en el nostre dret i al client no l’hi te el perquè de molestar, si es molesta es per algo.

La Policia Municipal esta al nostre servei i ells son els que han d’actuar en cas d’emergència, truqueu al 092 o directament a les dependencies municipals de la policia que es el numero 977 69 90 07.

No vull ser racista, donat un perfil de les persones que roben, però habitualment son estrangers, però teniu en conte que els Europeus també son molt xoriços.
Sort a tots en aquesta setmana santa.

No hay comentarios:

Publicar un comentario