martes, 14 de abril de 2009

SEMANA SANTA... NO TAN SANTA PER CALAFELL

Aquest cop i després del mal ambient creat per l’ajuntament de Calafell, per culpa de la regulació de no poder treure coses a la via publica, tornarem a insistir que hi han molt comerços Calafellencs que en el seu moment van fer una previsió de compres de cara a l’estiu i que per culpa d’aquest decretazo molts de nosaltres tindrem problemes, ja que la nostra economia depèn en força per les coses que hi venem en el petit tros que ocupem de la via publica, no es moment de posar-se a somiar. Recentment l’alcalde el Sr. Jordi Sanchez, viatja a Canes i queda meravellat de la neteja i l’organització del poble... Sr.Alcalde Calafell no es Canes...

Uns núvols molt grisos es passejaren per tot Calafell durant aquesta Setmana Santa, impedint gaudir-ne al 100 % als nombrosos visitants que hi hem tingut, però la cosa no ha estat tant dolenta del tot perquè el dilluns de pascua hem tingut la bona sort de poder gaudir del dia da la mona.
No ha deixat de ploure ni un sol dia, però hem pogut veure els carrers plens i les botigues a mitges, tot i la cri...sis... continuarem reivindicant-nos pels nostres drets, els comerciants Calafellencs, no mereixen quedar-se enrere.
Esperant que es trobi una solució adient us deixem fins la propera amb algunes fotos.

Aquest es l'aspecte dels nostres carreres, ¿i vostè vol canviar els nostres comerços?

No hay comentarios:

Publicar un comentario